Câteva concluzii după meciul Steaua-Manchester City

-Sper ca antrenorul echipei Steaua să își pregătească jucătorii pentru situația în care s-ar ajunge la executarea loviturilor de departajare. O intervenție divină ar putea ajuta echipa stelistă, iar în eventualitatea în care această ,,magică’’ echipă ar învinge în deplasare cu 5-0 (același scor ca în meciul tur), e necesar ca jucătorii să fie pregătiți mental pentru această situație limită.
-Calitatea rugăciunilor ,,executate’’ înainte de începerea meciului retur trebuie analizată de o comisie formată din teologi, sfinți bunici și nepoate convertite la mistico-lingușeală.
-Ar fi necesar un transfer de ultimă oră: un atacant care să se pregătească în pustie alături de lăcuste și scaieți ar ajuta enorm echipa.
-Adoptarea atacului gorgonic ar ajuta enorm echipa r0ș-(h)albastră. Privirea vizionară, emanând a inteligență a domnului Meme Stoica ar trebui ,,imortalizată’’ pe mii de afișe. De acolo, această personalitate a fotbalului românesc ar putea ajuta mai bine echipa stelistă decât de pe banca tehnică.
-Remarc și discursul academic al antrenorului stelist .
Cam atât. . .